Dobbelt Foss i Sørlandsbadet-løpet

Asle Foss var raskest på ti-kilometeren på Sørlandsbadet-løpet fredag. Foto: Olav Hoel, Lister24

Asle Foss (51) fra Kvås idrettslag var raskest blant de 36 som løp ti-kilometeren under Sørlandsbadet-løpet fredag. Han kom i mål på tiden 36.18, og var med det 58 sekunder foran nummer to, sin egen sønn, Børge Foss (26), som løp på 37.16.
Børge Foss (t.v.) startet friskt. Foto: Olav Hoel, Lister24

Dermed fikk 51-åringen en solid revansje fra løpet han stilte opp i sist søndag, da han måtte bryte maratondistansen i Hamburg halvveis ut i løpet. Børge løp nesten to minutter raskere i Lyngdal fredag, enn han gjorde under det like lange Sentrumsløpet i Oslo forrige lørdag.

– En gammel mann på 51 år, så kan en ikke vente så mye bedre. Jeg ble liggende alene mye på andrerunden, så jeg er fornøyd med å fullføre, sa en ydmyk vinner til Lyngdals Avis like etter at han var kommet i mål.

Tredje blad Foss, Øyvind, hadde sjuende raskeste tid under Sørlandsbadet-løpet, med 42.07.

Totalt 250 løpere i alle aldre løp de ulike distansene (barnedistanser, fem-kilometer og ti-kilometer) under årets utgave av Sørlandsbadet-løpet, ifølge Lister24.

Resultater fra fem-kilometeren finner du HER.

Resultater fra ti-kilometeren finner du HER.