mandag 2. januar 2017

Først jogging, så tomtebrygg og delfiakake

Fra venstre: Reidar, Kristian, Arne og Jan Rune drakk tomtebrygg og spiste delfiakake på årets første Kvås-jogg-trening.
Det er vel ikke akkurat det sunneste man kan få i seg, men tradisjonen tro vartet Reidar Brådland opp med hjemmelaget tomtebrygg på årets første trening i Kvås jogg.

Og sannelig dukket også Arne Kristensen uventet opp med delfiakake, heller ikke det på listen over de sunneste kakene, til de fem som deltok på mandagens trening.

Etter drøye to kilometer med oppvarming og så 5 x 900 meters beinhard intervall på Moi, var det klart for treningens store og velfortjente høydepunkt; servering.

I tillegg til de to servitørene, Reidar og Arne, deltok Jan Rune Birkeland, Kvås jogg-debutant Kristian Foss og Tom Arild Støle på ete- og drikkegildet.

NB 1. Ledelsen i Kvås jogg hadde selvsagt på forhånd sjekket at ingen av ingrediensene i Reidars tomtebrygg sto på dopinglisten. Men ingen rakk å sjekke delfiakaken, siden serveringen av den ikke var annonsert på forhånd. Men attesten fra de fem joggerne i Kvås jogg, var at både tomtebrygget og delfiakaken holdt svært høy standard.

NB 2. Kvås jogg trener hver mandag og torsdag klokken 19.30, og har oppmøte ved Plogan, cirka 200 meter sør for Kvås skole. Treningene er et lavterskeltilbud, hvor alle kan være med.

LES OGSÅ: Joggeåret 2017 drikkes inn

LES OGSÅ: Drakk inn det nye joggeåret

LES OGSÅ: Innledet 2015 med tomtebrygg