Bare å melde seg på!

Har du meldt deg på?

Det florerer av store arrangementer for idrettsinteresserte kvåsinger, både i vinter og til våren og forsommeren. Så her er det bare å manne seg opp – og melde seg på!

For de skiinteresserte står turrennene i kø denne vinteren.

10. mars går Sirdal skimaraton av stabelen. Løypen er 45 kilometer lang.

17. mars arrangeres den første utgaven av turrennet Hovden Tour på ski i området rundt på Hovden. Her kan deltakerne velge mellom å gå en distanse på 23 kilometer eller en distanse på 41 kilometer. Så langt har 500 meldt seg på.

24. mars er det Sesilåmi (bildet). Tradisjonelt sett pleier en rekke Kvås-løpere til å stille til start i det 52 kilometer lange turrennet fra Setesdal til Sirdal. Sesilåmi nærmer seg allerede 900 påmeldte deltakere, og har satt et tak på maks 3.000 deltakere i år.

28. april arrangeres det ti kilometer lange Sentrumsløpet i Oslos gater. Dette er et løp som ofte har samlet flere deltakere fra Kvås, og i år ventes det at mange kvåsinger tar turen til hovedstaden. Arrangørene håper på opp mot 8.000 løpere. Foreløpig er litt over 2.700 påmeldt til Sentrumsløpet.

26. mai blir Kvås-syklistenes store dag. Da er det klart for det 21 mil lange sykkelrittet fra Kristiansand til Hovden, Color Line Setesdal Tour. En rekke kvåsinger i Team 43, sykkelgruppa til Kvås idrettslag er allerede i full sving med å forberede seg til rittet.

Derfor; det er ingen grunn til å ligge på latsiden i vinter. Meld deg på!

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden