Jubileum for tomtebrygg-jogg

Det er blitt en tradisjon at når Kvås jogg samles til årets første joggetur, så serverer Reidar Brådland tomtebrygg og delfiakake.

Og da joggegruppa var samlet til årets første trening nylig, så var det faktisk tiårsjubileum på den artige tradisjonen. Det begynte med tomtebryggservering i 2015. I 2019 ble menyen også utvidet med delfiakake. I år var sortimentet ytterligere utvidet, med småkaker i tillegg.

Det er de siste årene blitt slik at tomtebrygg-joggen er den treningsøkten i året som samler flest deltakere. Treningen omtales også muntert som årets viktigste trening. I år var seks joggere på plass. De gjennomførte en særdeles rolig joggetur før det var servering i foajeen på sambrukshuset.

Både tomtebrygg og delfiakake satt som et skudd.

NB. Har du lyst til å være med og jogge, så har Kvås jogg offisielt sine treninger mandager og torsdager klokken 19.30, med oppstart fra sambrukshuset. Ettersom det ikke alltid kommer folk, har gruppa en side på Facebook hvor det legges ut informasjon om hvor vidt det blir trening eller ikke på de aktuelle dagene. Der kan alle som vil være med melde seg inn. Treningene går stort sett i joggeturer og intervalltreninger. Nivået er ikke høyere enn at dette er for alle. Så, hvis du har lyst til å røre på deg, og samtidig ha det litt sosialt, så er det bare å bli med!Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden