Blodslit i Lieskleiva

Sju stykker valgte å tilbringe deler av den varme mandagskvelden på rulleski i Lieskleiva, da Logan Roll-up på rulleski gikk av stabelen for femte år på rad.

Løypa var 4,6 kilometer lang, og gikk tradisjonen tro fra Kvås skole og opp til Logan. Fra laveste til høyeste punkt er det om lag 240 meters stigning.

Det ble, som alltid, et blodslit i 23-24 graders varme for de sju deltakerne, fra Stavanger i vest til Evje i øst og Åseral i nord.

Raskest opp til toppen var Dag Refsnes fra Otra IL i Evje. Refsnes, som har vært med flere ganger tidligere gikk i mål på tiden 22.55. Nikolai Nøkland fra Kvås IL gikk til slutt seirende ut av kampen om andreplassen, etter at Torjus Aasland fra Åseral lenge lå som nummer to. Også Eirik Hjemlestad var for alvor med og kjempet om andreplassen, men endte til slutt ni sekunder bak Nøkland.

Vinnertiden i år var et godt stykke bak mandalitten Ferdinand Bohnes løyperekord fra i fjor, på 18.12.

Obs! Lyngdal sponset som de har gjort de siste årene med forfriskende drikke til alle etter løpet. De sponset også noen premier.

NB! Hvis det er noen som har lyst til å gå Logan Roll-up en annen dag, og få sine resultater registrert kan dette gjøres innen 31. juli. Start ved streken på sambrukshuset og gå helt opp til streken på Logan. Send inn navn og tid på e-post, så registrerer vi deltakelsene i historiebøkene (si fra hvis du ikke ønsker navn og tid offentliggjort).

Her er resultatene fra Logan Roll-up 2022:

Menn

1) Dag Refsnes, Otra IL 22.55

2) Nikolai Nøkland, Kvås IL 24.37

3) Eirik Hjemlestad, Kvås IL 24.46

4) Torjus Aasland, Åseral IL 25.10

5) Tom Arild Støle, Kvås IL 25.52

6) Kjell Øygard, Stavanger, 28.17

7) Magnus Øygard, Stavanger 45.14

Damer

Reidun Skjørestad, BUL Alta 30.24 (gikk på egen hånd noen dager senere)

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden