lørdag 20. juni 2020

Bli med på Logan Roll-up!

For tredje gang i historien blir det uhøytidelige rulleski-treningsrennet Logan Roll-up arrangert, i år torsdag 16. juli klokken 18.30.

Bildet er fra det første rennet i 2018, da det var 13 deltakere. I fjor var det sju stykker som tok turen.

Turen går fra sambrukshuset (Kvås skole), ned til Vemestadlunden, opp Lieskleiva og opp til Logan. 

Rennet er 4,6 kilometer langt, og foregår på klassiske ski (skøyteski om du ikke har annet). Fra laveste til høyeste punkt er det om lag 240 meters stigning.

Det hele blir som tidligere svært uhøytidelig, og er ment for alle som har rulleski og som er glad i å svette litt. Sett av datoen, ta et par treningsturer, og hiv deg med! Dette er ment å være et lavterskelarrangement, der man først og fremst konkurrerer med seg selv.

Opplegget er såpass uformelt at det blir oppmøte på sambrukshuset fra klokken 18.00, hvor alle melder seg på (gratis). Det legges ikke opp til at det blir premiering. 

Når startskuddet går klokken 18.30 tar vi sikte på at alle tar tiden selv, og klokker seg i mål når de passerer målstreken på Logan. Den enkelte må selv sørge for å komme seg ned til dalen igjen (det anbefales ikke å kjøre på rulleski ned Lieskleiva).

Ettersom det neppe blir så mange deltakere, så blir det trolig ikke noen utfordringer knyttet til korona-smittefaren. Men vi holder avstand og følger myndighetenes råd.

NB. For dem som vet de er på ferie den aktuelle datoen, eller har lyst til å gå Logan Roll-up på egen hånd, og registrere tiden hos Kvås idrettslag for å bli med på den uformelle resultatlisten er det mulig å gjøre det i forkant. Startsted er ved busstoppet på skolen og mål er på det høyeste punktet på Logan. Ta tiden selv, og send inn resultat til idrettslaget på mail.

Se video fra fjorårets utgave av Logan Roll-up:


Se video fra Logan Roll-up i 2018: