onsdag 12. juni 2019

Bli med på Logan Roll-up!

Onsdag 3. juli klokken 18.30 er det klart for historiens andre utgave av Logan Roll-up på rulleski.

Det er bare å sette av datoen, ta et par treningsturer og hive seg med!

Logan Roll-up er et veldig uhøytidelig og uformelt rulleski-løp fra sambrukshuset (Kvås skole) opp Lieskleiva og opp til Logan. Fra laveste til høyeste punkt er det om lag 240 meters stigning. Løpet er 4,6 kilometer langt, og foregår på klassiske ski (skøyteski om du ikke har annet).

LES OGSÅ: Hett blodslit i Lieskleiva

Opplegget blir ikke mer høytidelig enn at det blir oppmøte på sambrukshuset fra klokken 18.00, og at alle melder seg på (gratis). Når startskuddet går klokken 18.30 tar vi sikte på at alle tar tiden selv, og klokker seg i mål når de passerer målstreken på Logan. Den enkelte må selv sørge for å komme seg ned til dalen igjen (det anbefales ikke å kjøre på rulleski ned Lieskleiva).

Siden dette kun legges opp som et uhøytidelig løp, blir det heller ikke i år premiering. Den viktigste premieringen er at den enkelte fullfører.

Løpet er ment å være for absolutt alle, enten det er snakk om kvåsfolk, turister, barn, voksne eller folk som kommer utenbygds fra. Dette er ment å være et lavterskeltilbud i ferien, der absolutt alle som kan gå på rulleski og har lyst på litt blodsmak i munnen kan være med.

I fjor var det 13 stykker, fra 11 år til godt over 60 år som deltok. Som du ser av bildet, av alle deltakerne, var det ganske så varmt da løpet gikk av stabelen.

Samtidig minner vi om at årets utgave av motbakkeløpet Gumpeløpet arrangeres søndag 18. august, for åttende år på rad.

Under kan du se video fra fjorårets Logan Roll-up: