fredag 5. januar 2018

Brusende start på joggeåret

Her er fem av de sju som skålte med tomtebrygg etter torsdagens trening.
Tradisjonen tro drakk deltakerne på Kvås jogg det nye året inn, med tomtebrygg etter torsdagens trening.

Det var nemlig fjerde året på rad at Reidar Brådland stilte med tomtebrygg i forbindelse med en av årets første treninger.

Sju personer var møtt fram, om lag tre ganger mer enn det som har vært normalt på joggetreningene den siste tiden. Om det var nyttårsforsetter som gjorde at det var så mange, eller om det var det sagnomsuste tomtebrygget til Reidar vites ikke. Men det var trolig det siste.

Det ble først gjennomført en rolig joggeøkt langs fylkesveien, før det ble servert tomtebrygg inne på sambrukshuset etter treningen. Det har, i hvert fall i joggegruppa, vist seg at tomtebrygg fungerer som en meget bra restitusjonsdrikk.

Det ryktes at det ble gjennomført en aldri så liten tjuvstart med tomtebryggservering også på mandagens trening, først og fremst fordi to av deltakerne da ikke hadde anledning til å være med på den offisielle tomtebrygg-treningen torsdag.

Kvås jogg har treninger hver mandag og torsdag klokken 19.30, med oppmøte ved sambrukshuset. Terskelen for å være med er lav, og alle kan delta. Det er alltid plass til nye mosjonister, så her er det bare å møte opp!