lørdag 27. mai 2017

Alle 15 fullførte med stil!

Kvås-syklistene før start.

Alle de 15 fra Team 43 i Kvås idrettslag som deltok på det 21 mil lange sykkelrittet fra Kristiansand fra Hovden lørdag, fullførte med stil!

Syklistene la ut på ferden fra ferjekaia i Kristiansand klokken 05.12, og stemningen var god. Det fine været gjorde stemningen enda bedre utover i rittet.

Turen ble gjennomført uten uhell, og alle syklet samlet til det var om lag 23 kilometer igjen. Da var det et par stykker som måtte ta seg en pause for å samle litt ekstra krefter for sykle den siste biten. Enda en rytter måtte slippe feltet da laget fikk heng med et annet team, som holdt en fart på 40-45 kilometer i timen de siste 16-17 kilometerne.


Team 43 hadde som mål å fullføre på under åtte timer, og av de 15 som stilte til start var det 13 som klarte dette. Frank Robert Gysland, Odd Arne Egeland, Geir Magne Hauge, Kjell Arne Johannessen, Tom Erik Hestad, Tom Arild Støle, Rune Hauan, Eirik Hjemlestad, Jan Rune Birkeland, Arild Westmoen, Finn Jarle Hestad og Geir Ole Breimoen kom i mål på 7.50.32. Odd Ivar Hjemlestad passerte målstreken på 7.55.30, mens Asbjørn Hauan og Arne Hellås syklet på 8.07.23.

Alle var godt fornøyd med vel gjennomført løp, og på vei ned Setesdalen ble kaptein Frank Robert Gysland hyllet for sin uvurderlige innsats med flott opplegg under trening og under rittet. Team 43 takker også sjåfør Roy Gabrielsen og Rune Birkeland, Odd Hjemlestad og Ida Hjemlestad i støtteapparatet, som fulgte syklistene oppover Setesdalen.

Her kan du se resultatene fra årets utgave av Color Line Setesdal Tour.

LES OGSÅ: Her ser du Team 43 på tur

LES OGSÅ: Vårslipp for Team 43-syklistene

Team 43 på vei i flott vær i fantastisk landskap.