lørdag 28. januar 2017

Kvåsing deltok på hoppmoro på Evje

Mathias Støle (9) i lufta på ett av mange hopp i timetersbakken på Evje lørdag.

Han hadde tett opp mot 15 hopp, Mathias Støle, den eneste fra Kvås idrettslag som deltok da Otra idrettslag inviterte til aktivitetsdag i den flotte Trollbakken på Evje lørdag.

Med idrettslagets hoppsko og hoppski fikk Mathias til et lengstehopp på 7,5 meter i 10-metersbakken (se video under). På grunn av snømangel ble det hoppet på plast, som er nesten identisk med å hoppe på snø. Niåringen fra Kvås ble etter noen hopp omdøpt av speakeren i bakken til «stilhopperen fra Kvås» på grunn av fin og stødig stil.

Totalt rundt 15 barn fra tre år til 37 år deltok med hopping på aktivitetsdagen. Det ble hoppet i en K5-bakke og en K10-bakke. Målet var ikke å vinne, men å ha det gøy i hoppbakken og få flest mulig hopp - med smil rundt munnen. Stemningen var særdeles god, og alle deltakerne fikk flotte premier på gratisarrangementet. Alle fremmøtte fikk også gratis pølser og brus.

Kvås idrettslag er hjertelig velkommen til å delta når det er trening i Trollbakken. Ved en senere anledning hadde det vært moro om det ble noen flere fra Kvås som ble med, og som prøvde seg med ordentlig hopputstyr. Det kan anbefales!