Kvåsing deltok på hoppmoro på Evje

Mathias Støle (9) i lufta på ett av mange hopp i timetersbakken på Evje lørdag.

Han hadde tett opp mot 15 hopp, Mathias Støle, den eneste fra Kvås idrettslag som deltok da Otra idrettslag inviterte til aktivitetsdag i den flotte Trollbakken på Evje lørdag.

Med idrettslagets hoppsko og hoppski fikk Mathias til et lengstehopp på 7,5 meter i 10-metersbakken (se video under). På grunn av snømangel ble det hoppet på plast, som er nesten identisk med å hoppe på snø. Niåringen fra Kvås ble etter noen hopp omdøpt av speakeren i bakken til «stilhopperen fra Kvås» på grunn av fin og stødig stil.

Totalt rundt 15 barn fra tre år til 37 år deltok med hopping på aktivitetsdagen. Det ble hoppet i en K5-bakke og en K10-bakke. Målet var ikke å vinne, men å ha det gøy i hoppbakken og få flest mulig hopp - med smil rundt munnen. Stemningen var særdeles god, og alle deltakerne fikk flotte premier på gratisarrangementet. Alle fremmøtte fikk også gratis pølser og brus.

Kvås idrettslag er hjertelig velkommen til å delta når det er trening i Trollbakken. Ved en senere anledning hadde det vært moro om det ble noen flere fra Kvås som ble med, og som prøvde seg med ordentlig hopputstyr. Det kan anbefales!

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden