lørdag 17. september 2016

Nå starter vi opp igjen!

Førstkommende onsdag starter vi opp med hopplek igjen! Treningene blir i år på onsdager, i stedet for på torsdager, som det var forrige sesong.

Treningene vil for det meste foregå på sambrukshuset, men når det er snøforhold til det, eller ved andre anledninger, tar vi treningene andre steder. Dette vil det bli gitt informasjon om.

Tidligere har vi sendt ut jevnlig informasjon om treningene på sms. Dette blir det nå slutt på. Fra nå av blir det gitt løpende informasjon på en egen Facebook-gruppe. Det vil også bli gitt noe informasjon på hjemmesiden, men om du vil holde deg oppdatert om hva vi gjør på hopplek, anbefaler vi deg å bli medlem av hoppleks Facebook-gruppe. Det kan du bli ved å klikke HER.

Foreløpig er det uvisst hvor vi holder onsdagens trening. Om det blir fint vær er det mye som tyder på at den vil bli holdt utendørs. Informasjon om dette vil bli lagt ut på Facebook-gruppen til hopplek.

For dem som lurer på om hopplek kun er for dem som har lyst til å hoppe på ski, så kan vi si at det IKKE er det. På hopplek har vi varierte treninger innenfor en rekke kategorier (ballspill, spenst, kroppsbeherskelse og andre gøye ting), og det er leken som står i fokus. Og så lurer vi inn en og annen øvelse for skihopping inni mellom.

Her kan du se en liten oppsummering fra fjorårets hopplek:LES OGSÅ: Slik ser det ut når vi har hopplek

LES OGSÅ: I kø for å hoppe på ski