mandag 16. juni 2014

Kvås IL fikk pris for årets beste nedslag!


Glade telemarkentusiaster da Kvås idrettslag arrangerte Telemarknedslaget på Bortelid 8. februar.

Kvås idrettslags telemarkgruppe ble premiert på vårmøtet til telemark i Norges Skiforbund i helgen. Dette er en pris som deles ut til den klubben som gjennom sesongen har hatt det beste opplegget rundt breddeprosjektet Telemarknedslaget.

Kvås idrettslag arrangerte Telemarknedslaget på Bortelid Skisenter 8. februar i år. 

Prisen innebærer at idrettslaget får fem sett med verdifulle barneskipakker til klubben.

– Det vil være til stor hjelp at vi nå har ski vi kan låne bort til vinteren. Vi hadde egentlig bestemt oss for at vi måtte skaffe noen barneski før neste vinter, så dette kunne ikke passet bedre. Jeg må bare si tusen takk på vegne av oss fra Kvås., sier Jan Rune Birkeland til Norges Skiforbunds hjemmeside.

Juryen skrev følgende i sin begrunnelse for prisen: «Kvås IL markedsførte nedslaget og sitt arangement godt i forkant og undervegs, synlighet er viktig. De nådde ut til mange nye telemarkskjørere. De samarbeider også meget bra med sitt lokale skisenter, Bortelid. Spesiell honnør til to ildsjeler i Kvås IL, Frank Otto Røiseland og Jan Rune Birkeland. Gratulerer!»

Telemarknedslaget har til hensikt å synliggjøre telemarksporten ute i klubbmiljøene, på skidestinasjoner og under arrangementer. Det brukes en spesialtilpasset skaphenger med telemarkutstyr og promoteringsmateriell fra sportens samarbeidspartnere.