10. plass i Telemark-NM

Frank Otto Røiseland med 10. plass i NM.
Frank Otto Røiseland fra Kvås kjørte inn til en flott 10. plass på den klassiske øvelsen i norgemesterskapet i Telemark-kjøring sist helg. Totalt 31 løpere stilte til start i denne konkurransen.

Frank Otto oppnådde 15. plass i parallelløvelsen og 15. plass på sprintdistansen på søndag, og var godt fornøyd med sin egen prestasjon.

Jan Rune Birkeland brakk stavene.
Jan Rune Birkeland fra Kvås deltok også under helgens Telemark-NM i Hurdal. Han kjørte ut på den klassiske øvelsen, og brakk blant annet stavene. Dermed måtte han kjøre resten av mesterskapet med 18 centimeter for korte staver, noe som selvsagt ikke var gunstig. Jan Rune gikk ikke videre fra prologen på parallelløvelsen, og endte på 24. plass på sprintdistansen. Selv var han lite fornøyd med sin egen NM-innsats.

PS! Begge de to kvåsingene brukte en stor del av fredagskvelden etter konkurransen i dopingkontroll! Fra Kvås' NM-leir meldes det at særlig Frank Otto slet med å presse ut de nødvendige dråpene. Etter hva Kvås idrettslag på nett har brakt på det rene, er det ikke mistanke om at verken han eller Jan Rune var dopet.
Frank Otto passerer en av NM-portene.
Jan Rune i action.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden