Folksom hoppfest




Hopprennet i Slåttebakkene ble en folksom hoppfest, med 39 deltakere og mellom 100 og 150 mennesker på sletta. Forholdene var strålende i de tre bakkene (K5, K12 og K26).

Otra-veteran Glenn Qvam Håkonsen ble beste hopper i 26-metersbakken, med to hopp på 26,5 meter. Dermed tangerte han den gamle og offisielle bakkerekorden. Blant de åtte som hoppet i 26-metersbakken ble Frank Otto Røiseland beste Kvås-hopper på tredjeplass, etter to hopp på 25,5 meter og 25 meter. Tom Arild Støle var fjerdemann i storbakken etter to fall på 26 meter.

12-metersbakken var den som samlet flest deltakere. Her var det 19 stykker som satte utfor. Og det var Kvås-hopperne som dominerte. Sander Vatnedal i 13-årsklassen oppnådde høyest poengsum etter to hopp på 10 meter. Eirik Hjemlestad i 12-årsklassen ble nummer to etter å ha hoppet like langt. Han fikk imidlertid noe dårligere stil enn Vatnedal. Lengste hopp i 12-metersbakken var det Andreas Vegge i 14-årsklassen som hadde. Han landet på 10,5 meter i sitt lengste svev, en halv meter fra bakkerekorden.

I den lille femmetersbakken var alle vinnere. Her var det 11 stykker som satte utfor.

Blant de 39 deltakerne var det hoppere fra både Otra IL (Evje og Hornnes), Oddersjaa SSK (Kristiansand), IL Framsteg (Finsland/Songdalen), Kvinesdal, Vigmostad og Lyngdal.

Kvås idrettslag vil rette en stor takk til alle deltakere, alle fremmøtte og ikke minst de mange som sto på med en formidabel dugnadsinnsats for å få avviklet rennet.

Klikk på resultatlistene for å få dem opp i større format. Vi vil snart legge ut flere bilder fra hopprennet.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden