Imponerte på halvmaraton

Endre Andersen, som representerer joggegruppa i Kvås, leverte en strålende debut på halvmaraton under Oslo Maraton i helgen. Andersen løp de drøye 21 kilometerne på sterke 1.31.51, og ble nummer 16 i sin klasse. Blant de 6.034 som fullførte distansen, hadde Endre den 439. beste tiden.

Tiden kunne faktisk ha vært langt bedre. Halvmaratondebutanten startet langt bak i feltet, og måtte løpe sikksakk for å komme forbi løpere i nesten en mil. Dette tapte han naturligvis mye tid på.

Tom Arild Støle fra Kvås kom i mål på 1.53.07. Han kom på 434. plass i sin klasse, og hadde 2.758 beste tid totalt.

Asle Foss, som har slitt med helsa de siste ukene, måtte bryte løpet etter om lag sju kilometer.

Det deltok en rekke løpere både fra Lyngdal og distriktet under løpsfesten i hovedstaden.

Asbjørn Ellefsen Persen vant halvmaraton, på tiden 1.07.12. Kjersti Karoline Danielsen var raskeste dame, med tiden 1.14.26.

Til sammen om lag 16.000 løpere deltok på forskjellige løpsøvelser under Oslo Maraton-arrangementet.