De fullførte Trondheim-Oslo


I dette feltet sykler Kvås-gjengen, bestående av Odd Ivar Hjemlestad, Tor Vatnedal, Oddvin Egeland, Kjell Arne Johannessen, Sverre Gardøl og Arne Kristensen på sin ferd fra Trondheim til Oslo.

Ved tre-tiden natt til søndag passerte Kvås-folkene, og resten av det 32 mann store Team Sydspissen, målstreken i Oslo. Da hadde de sittet imponerende 18 timer, 21 minutter og fire sekunder på sykkelsetet.

Selv om sluttiden ble 21 minutter svakere enn det man hadde lagt opp til, var det ut fra rapportene å bedømme en meget godt planlagt og gjennomført tur. Snitthastigheten på turen for teamet var 28,04 kilometer i timen.

Det aller meste gikk knirkefritt, selv om et par mann i teamet måtte bryte på grunn av mageproblemer. Naturligvis var de som fullførte svært slitne etter rittet. Det skulle bare mangle.

Totalt 6.000 mennesker deltar på Den store styrkeprøven på sykkel. De første har allerede, per klokken 23, kommet i mål – på ny rekord. Team Velo Club Zoncolan, bestående av flere norske erfarne syklister og kjente idrettsutøvere, kom i mål på imponerende 12.51.04.

Ved å klikke HER kan du lese Team Sydspissens liveblogg fra styrkeprøven.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden