lørdag 23. februar 2008

Suksess med idrettsfestIdrettsfesten på sambrukshuset fredag kveld ble en suksess – som frister til gjentakelse.

Totalt 107 personer fant veien til festen, hvor det foruten gratis tacobuffet også var underholdning, sang, utlodning, quiz og innslag ved Sparebank 1 SR-Bank. Det virket som om de fleste hygget seg de fire timene festen varte.

På grunn av idrettslagets gunstige sponsoravtale med Sparebank 1 SR-Bank ble det utbetalt en sjekk på 21.800 kroner fra banken til Kvås idrettslag. Banken betaler nemlig ut et visst kronebeløp for hver person idrettslaget samler til arrangementer som banken er involvert i. Idrettslaget er svært takknemlig for godviljen banken har vist og viser.

I tillegg kom det inn 7.952 kroner på utlodningen som ble holdt. Om lag 30 premier av smått og stort ble loddet ut.

Det var noe utgifter knyttet til mat og utstyr, men alt i alt sitter idrettslaget igjen med et solid overskudd etter festen. Det betyr mye for oss i den videre driften.

Vi takker alle som var med og gjorde idrettsfesten til det den ble!

Idrettslaget ønsker å forbedre seg ved neste arrangement, dersom det skulle bli aktuelt. Derfor ønsker vi at du gir oss en tilbakemelding på hva vi kunne ha gjort bedre og eventuelt annerledes. Har du synspunkter, kan du sende oss en e-post, ved å klikke HER.