Rekordholderen kommer - kommer du?

Historiens tiende utgave av det 3,6 kilometer lange motbakkeløpet Gumpeløpet nærmer seg med stormskritt.

Flere har allerede meldt seg på til årets løp, som går av stabelen søndag 20. august. 

Blant disse er Anders Tveit fra Birkenes IL, som satte løyperekord begge gangene han har deltatt, både i fjor og i 2019. 

Tveit løp i fjor i mål på den sterke tiden 21.28, og forbedret da sin egen løyperekord med 18 sekunder. Også Rolf Aasland fra Åseral IL, som har deltatt sju av de ni gangene Gumpeløpet er blitt arrangert, og som ble nummer to i fjor, er påmeldt til årets løp.

I tillegg til at det er påmeldt deltakere både fra Birkenes IL og Åseral IL, er det også påmeldte deltakere fra arrangørklubben Kvås IL.

LES OGSÅ: Her finner du alt om den tiende utgaven av Gumpeløpet

Vi minner om muligheten til å melde seg på på forhånd, for å betale en lavere startkontingent. Skriv navn på deltaker, fødselsår og klubb/adresse i en mail til kvaas-il@hotmail.com, og send inn før 17. august. Det er viktig å presisere at løpet er for alle, og at det først er en konkurranse mot seg selv, der man kan ha det som et fint mål å se om man klarer å løpe fortere enn tidligere. Få med deg en venn, en kollega eller familiemedlem og bli med på uhøytidelig moro - og slit!

Foruten voksenløp er det også eget barneløp (en kilometer ganske flatt), og folk som ikke ønsker å delta i selve løpet, med startnummer på, oppfordres ekstra til å være med å ta det hele som en søndagsgåtur i flotte omgivelser.

LES OGSÅ: Sjekk den spektakulære traseen

Populære innlegg fra denne bloggen

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden

Kvåsinger deltok på halvmaratonløp i Stavanger