tirsdag 10. august 2021

Bli med på trim for alle!

Vi har lyst til å starte opp en treningsgruppe for alle i Kvås som kjenner at de trenger å trene regelmessig styrke, men som sliter med å komme i gang. 

Derfor gjør vi nå et forsøk på treninger i gymsalen på sambrukshuset for alle, jenter og gutter, kvinner og menn fra ungdomsskolealder og oppover, tirsdager fra klokken 19.00 til 20.00. Første trening blir tirsdag 24. august.

Det å trene opp kjernemuskulaturen er noe alle har godt av og behov for. Men det er noe vi alle som regel dessverre skygger unna fordi det er et ork og et tiltak. Men en time i uken bør vi alle kunne klare å sette av. Jo eldre man er, jo større utbytte har man av slik type trening.

På treningene blir det enkle, individuelle øvelser som alle klarer å gjennomføre, uavhengig av fysisk form på forhånd. Det blir tungt, men samtidig skal vi ha det sosialt og gøy. En gang iblant blir det også litt balanse- og koordinasjonsøvelser – fortsatt øvelser som alle klarer å gjennomføre.

Dette er ment å være så lavterskel at hvis du klarer å komme deg inn i gymsalen på sambrukshuset så er du mer enn kvalifisert til å være med.

Vi har opprettet en egen gruppe på Facebook der det vil bli lagt ut informasjon fortløpende om de ulike treningene. Bli med der! 

Spre gjerne det glade budskap!