fredag 11. juni 2021

Bli med på Logan Roll-up!

For fjerde gang i historien blir det uhøytidelig rulleski-treningsrennet Logan Roll-up arrangert, i år onsdag 21. juli klokken 19.00.

Det hele blir som tidligere svært uhøytidelig, og er ment for alle som liker å gå på ski og som er glad i å svette litt. Her er det ingen nedre eller øvre aldersgrense!

Sett av datoen, ta et par treningsturer og hiv deg med! Dette er ment å være et lavterskelarrangement, der man først og fremst konkurrerer med seg selv.

Hvis du ikke har rulleski, men har lyst til å låne, send en mail så ordner vi det.

Turen går fra sambrukshuset (Kvås skole), ned til Vemestadlunden, opp Lieskleiva og opp til Logan.

Løypa er 4,6 kilometer lang, og det hele foregår på klassiske ski (skøyteski om du ikke har annet). Fra laveste til høyeste punkt er det om lag 240 meters stigning.

Opplegget er såpass uformelt at det blir oppmøte på sambrukshuset fra klokken 18.30, hvor alle melder seg på (gratis). Det legges ikke opp til at det blir premiering.

Når startskuddet går klokken 19.00 tar vi sikte på at alle tar tiden selv, og klokker seg i mål når de passerer målstreken på Logan. Den enkelte må selv sørge for å komme seg ned til dalen igjen etterpå (det anbefales ikke å kjøre på rulleski ned Lieskleiva).

NB. For dem som vet at de er på ferie den aktuelle datoen, eller har lyst til å gå Logan Roll-up på egen hånd, og registrere tiden hos Kvås idrettslag for å bli med på den uformelle resultatlisten, er det mulig å gjøre det i forkant. Startsted er ved busstoppet på skolen og mål er på det høyeste punktet på Logan. Ta tiden selv, og send inn resultatet til idrettslaget på e-post.

Bildet er fra fjorårets arrangement, som samlet 14 deltakere fra store deler av regionen (Kvås, Lyngdal, Kvinesdal, Mandal og Byremo).

LES OGSÅ: Stavbrekk og deltakerrekord

Se video fra Logan Roll-up i 2020 her: