onsdag 8. juli 2020

Gumpeløpet blir avlyst

Styret i Kvås idrettslag har besluttet at årets utgave av Gumpeløpet dessverre blir avlyst.

Det er veldig kjedelig å ha et pauseår i en fin tradisjonsrekke, men med tanke på den smale traseen i løypa, begrenset plass i målområdet og i det hele tatt vanskelige forhold for å kunne overholde smittevernreglene, så føler vi at dette er det eneste rette å gjøre. Gumpeløpet skulle i år arrangeres for niende år på rad. Slik blir det altså ikke.

Styret i idrettslaget vil likevel legge fram et uhøytidelig alternativ hvis du føler at du trenger noe å trene mot denne sommeren:

Hvis du gjennomfører Gumpeløpet på egen hånd, og med tidtakning i tidsrommet 10.-24. august, så vil vi veldig gjerne at du sender oss tiden din, slik at vi kan lage en uoffisiell oversikt over de som har gjennomført løpet. Selv om det ikke vanker pokal, så kan vi love en god dose med heder og ære til den i herre- og kvinneklassen med best tid.

Send oss din tid på e-post til kvaas-il@hotmail.com

Traseen går som vanlig fra brua på Birkeland i Kvås, og ender opp ved Espelandsvannet, cirka fire kilometer og 400 høydemeter lenger oppe. Vi håper mange har lyst til å utfordre seg selv i løpstraseen selv om vi dessverre ikke får til et fullgodt løp i år.

LES OGSÅ: Begge løyperekordene ble slått

LES OGSÅ: Sjekk den spektakulære trasen!

Se video fra Gumpeløpet i 2018 under: