onsdag 3. juli 2019

Slet seg opp Lieskleiva på rulleski

Sju slitne deltakere etter målpassering på Logan.
Sju stykker lot sommer være sommer og spente på seg rulleskiene onsdag kveld for å delta i den uhøytidelige treningskonkurransen Logan Roll-up på rulleski, fra sambrukshuset, opp Lieskleiva og opp til Logan.

Og uansett treningsgrunnlag ble det et blodslit, i år som i fjor - da løpet ble arrangert for første gang. Deltakerne gikk 4,6 kilometer, med en høydeforskjell på cirka 240 meter. Noen forbedret tidene sine fra i fjor, mens andre gikk saktere.

Raskeste mann opp løypa var Frank Albert Gardøl, som passerte målstreken suverent først, med tiden 19.30. Han hadde kun hatt to treningsturer siden fjorårets Logan Roll-up, da han gikk over ett minutt raskere.

Asle Foss endte på andreplass, med tiden 20.43. Han forbedret tiden sin fra i fjor med over ett minutt. Asle var raskest fra start og ledet med 10-12 sekunder på Frank Albert da de gikk inn i bakken. Men 200 meter opp i Lieskleiva fosset Frank Albert forbi.

Den som hadde den største forbedringen fra fjorårets løp var snart 12 år gamle Tobias Våge Olsen, som gikk over seks minutter(!) raskere i år. Han var for øvrig den eneste som gikk på skøyteski. Imponerende!


Arrangementet var i år som i fjor av det uhøytidelige slaget, uten deltakerkontingent og premier. Målet var å skape en uformell rulleskihappening sommerstid. Alle deltakerne ble belønnet med forfriskende Cola, sponset av Obs-butikken i Lyngdal. Eirik Hjemlestad ble trukket ut som den heldige vinneren av et Swix-drikkebelte, gitt av samme butikk.

Resultater:
1) Frank Albert Gardøl 19.30
2) Asle Foss 20.43
3) Edgar Vegge 21.08
4) Eirik Hjemlestad 25.20
5) Tom Arild Støle 25.25
6) Tobias Våge Olsen 27.45
7) Kjell Roar Hestad 28.51