tirsdag 21. mai 2019

Bli med på folkefest i Brattestien!

Kristi himmelfartsdag, 30. mai kommer Tour of Norway-sirkuset til Kvås!

Da oppfordrer vi folk til å komme til Brattestien og oppleve noen av verdens beste syklister sykle opp de 2,5 kilometerne fra Kvås kirke til toppen!

Her blir det garantert en bedre stemning enn det noen gang tidligere har vært i Brattestien!

Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen og den tidligere verdensmesteren Mark Cavendish er blant rytterne som er ventet å sykle opp bakken, sammen med en rekke andre.

Det kommer til å gå betydelig raskere enn da Kvås idrettslag for noen år tilbake arrangerte 4 Hills, blant annet i Brattestien (bildet).

Startskuddet går i Lyngdal sentrum klokken 13.30 denne dagen, og det er ventet at feltet kommer til Kvås en halvtimes tid senere. Til orientering er fylkesvei 43 stengt fra Presthølkrysset til Kvås kirke i perioden fra klokken 13.40 til 14.20, mens Brattestien (fra Kvås kirke til Konsmo) er stengt fra klokken 13.40 til 14.30.

Etappen går over til Konsmo, videre til Byremo, Evje og ned til Kristiansand, hvor det er målgang.

Vi oppfordrer flest mulig til å stille med norske flagg, gøyale kostymer, bjeller og andre ting for å få opp stemningen, slik at Brattestien skal bli et uforglemmelig minne for rytterne.

Ettersom det er begrenset med parkeringsplasser i området, oppfordres publikum til å ta sykkelen fatt, spasere opp eller sørge for å få skyss.

Det er ikke tillatt å parkere i veibanen eller i veikanten. Denne skal være fri for kjøretøyer. Arrangørene er nøye på dette. Vær tidlig ute!

Tour of Norway-sirkuset kommer også innom Lyngdal 29. mai. Den etappen starter i Kvinesdal og avsluttes i Mandal. Les mer om arrangementet i Lyngdal her.

LES OGSÅ: Løyperekord, punktering og blodslit

Se video fra 4 hills i 2013: