Forbedret tiden med over fire minutter!

Reidar Brådland forsvarte Kvås idrettslag sine farger under 3-sjøersløpet i Stavanger lørdag, med skikkelig solid innsats på det 21,097 kilometer lange løpet, som gikk rundt Mosvatnet, Stokkavannet og Hålandsvannet.

Den spreke rektoren løp over fire og et halvt minutt raskere enn i fjor, og passerte målstreken på tiden 2.25.27. Det kvalifiserte til 35. plass i klassen for menn 60-64 år. Med dette slo han også sin Stavanger-bosatte bror Geir, som kom i mål på 2.26.57. Geir ble nummer 108 i klasse for menn 55-59 år.

- Jeg klarte å holde fartsholderen, som skulle løpe på 2.25.00 til det var fem kilometer igjen. Jeg fikk det fryktelig da det var tre kilometer igjen. Men jeg er veldig fornøyd med å ha fått bedre tid i fjor. Det var litt duskregn og mye vind, men et flott opplegg. Det er gøy å ha noen mål å trene mot, rapporterer Reidar.

Det var så mange som 2.747 deltakere som sto på startlisten foran lørdagens løp, noe som var over 500 flere enn i fjor. Ifølge resultatlistene var det 2.403 som løp.

Runa Falch fra sportsklubben Vidar vant dameklassen med tiden 1.15.32, mens Senay Fissehatsion fra Tjalve IK vant herreklassen med 1.07.38. Vinnerne av løpet beskriver forholdene som svært vanskelig, med veldig mye motvind underveis.

Gratulerer til Reidar for kjempebra innsats!