tirsdag 4. oktober 2016

Registrer deg som medlem!

Norges Idrettsforbund har lagt nye føringer for medlemsregistrering i idrettslag, og alle idrettslag blir derfor nødt til å registrere medlemmene sine elektronisk.
Dette må gjøres for at vi skal få riktig tilskudd i forhold til antall medlemmer. 
Vi ber derfor alle som er medlem av Kvås idrettslag om å registrere seg på nett innen 1. november.
Dette gjør du på følgende måte:
1) Gå inn på https://minidrett.nif.no/.
2) Opprett ny bruker (oppe til høyre på nettsiden).
3) Registrer brukeropplysninger. Navn og fødsels- og personnummer sjekkes mot Det Sentrale Folkeregister (DSF), men personnummeret vil ikke bli lagret i idrettens systemer. Personopplysninger behandles iht. personopplysningsloven.
4) Opprett brukernavn og passord.
5) Skriv inn engangskoden du får tilsendt som sms på det telefonnummeret du har registrert deg med.
6) For å registrere medlemskap i idrettslag klikker du på «Medlemskap» oppe til høyre på nettsiden, og klikker deg videre inn på «Finn ny klubb». Søk på det idrettslaget du ønsker å melde deg inn i (Kvås IL). Du har bare mulighet til å være aktiv utøver i en klubb i en idrettsgren. Dersom du er aktiv i flere idrettsgrener i andre klubber, registrerer du deg ferdig i en klubb før du registrerer deg i neste klubb.
7) Kryss av for hvilken undergruppe du er aktiv i. Hvis du ikke kan finne den undergruppen du er aktiv i, velg da boksen ved siden av navnet til idrettslaget du melder deg inn i. Send søknad og medlemskapet ditt vil bli godkjent.
Hvis du ønsker å fortsette som medlem i idrettslaget, men ikke har anledning til å registrere deg selv, hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med Jan Rune Birkeland på tlf. 908 45 384 eller mail til kvaas-il@hotmail.com
Med vennlig hilsen
Kvås IL