Her finner du alt om Gumpeløpet

Gumpeløp-pallen i fjor.

Søndag 21. august klokken 13.00 er det klart for den femte utgaven av motbakkeløpet Gumpeløpet. Løypa er cirka fire kilometer lang, og høydeforskjellen fra start til mål er cirka 400 meter. 

I tillegg til at det er mulig å ta turen som en gåtur (start fra klokken 12.00), og ikke stille i konkurranseklassen, blir det også i år et eget barneløp (6-13 år), på cirka en kilometer. Barna løper den siste delen av Gumpeløpet-traseen, og er forholdsvis flat.


Se plakaten ved å klikke på bildet til venstre.

PÅMELDINGSINFO
Vi ser gjerne at du melder deg på allerede nå, helst på vår e-postadresse kvaas-il@hotmail.com - innen 18. august. Da sparer du også penger i forhold til om du melder deg på etter denne datoen. Skriv navn, fødselsår og klubb/adresse i mailen, og om det er påmelding til barneløp eller voksenløp. Ved påmelding før 18. august er startkontingenten for voksne 120 kroner (inkludert lisens). Etter dette koster det 170 kroner. Startkontingenten for barn er 50 kroner.

FRIVILLIG?
Det trengs en rekke funksjonærer for å arrangere et løp som Gumpeløpet. Hvis du har lyst til å være med som frivillig, kan du sende oss en mail til kvaas-il@hotmail.com, med navn og telefonnummer, så tar vi kontakt.

HISTORIKK
Gumpeløpet ble arrangert for første gang i 2012, og hadde da 23 deltakere. Året etter var det 41 som deltok, 35 deltok i 2014 og 37 var med i 2015.

Kanskje blir det enda flere i år? Det er bare å ta utfordringen! Merk deg også at vi i år, som i fjor også har et eget barneløp.

Frank Albert Gardøl fra Kvås IL har løyperekorden for menn, med tiden 21.51, satt i 2013. Ingrid Ukkelberg fra Marnardal IL er den raskeste damen som har løpt løypa – med tiden 26.42, i 2015.

Men Gumpeløpet er for alle, både de som har det travelt opp til toppen, men også for mosjonister som vil teste kondisjonen sin. Gumpeløpet passer også dem som kun vil ha en fin søndagstur i flott terreng. De som tar dette som en tur, behøver ikke å melde seg på.

Fjorårets løp ble vunnet av 18 år gamle Anders Løvland fra Moi IL skiskyting. Han vant på tiden 23.26. Ingrid Ukkelberg fra Marnardal vant dameklassen i fjor, med tiden 26.42.


LES OGSÅ:

Løyperekord og kniving om toppplasseringene (2015, med video)

Sjekk den spektakulære traseen

Se video fra Gumpeløpet 2014

Se sak om Gumpeløpet 2014

Se video fra Gumpeløpet 2013

Se sak om Gumpeløpet i 2013

Se video fra Gumpeløpet i 2012

Se sak om Gumpeløpet i 2012

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden