onsdag 5. august 2015

Her finner du ALT før Gumpeløpet

Slik så pallen ut i herreklassen i fjor.
Søndag 16. august er det klart for den fjerde utgaven av Gumpeløpet.

PÅMELDINGSINFO
Vi ser gjerne at du melder deg på allerede nå, helst på vår e-postadresse kvaas-il@hotmail.com - innen 13. august. Da sparer du også penger i forhold til om du melder deg på etter denne datoen. Skriv navn, fødselsår og klubb/adresse i mailen, og om det er påmelding til barneløp eller voksenløp. Ved påmelding før 13. august er startkontingenten for voksne 120 kroner (inkludert lisens). Etter dette koster det 170 kroner. Startkontingenten for barn er 50 kroner.

FRIVILLIG?
Det trengs en rekke funksjonærer for å arrangere et løp som Gumpeløpet. Hvis du har lyst til å være med som frivillig, kan du sende oss en mail til kvaas-il@hotmail.com, med navn og telefonnummer, så tar vi kontakt.

HISTORIKK
Gumpeløpet ble arrangert for første gang i 2012, og hadde da 23 deltakere. Året etter var det 41 som deltok, mens det i fjor var 35.

Kanskje blir det enda flere i år? Det er bare å ta utfordringen! Merk deg også at vi i år også har et eget barneløp.

Frank Albert Gardøl fra Kvås IL har løyperekorden for menn, med tiden 21.51, satt i 2013. Ingrid Ukkelberg fra Marnardal IL er den raskeste damen som har løpt løypa – med tiden 26.47.

Men Gumpeløpet er for alle, både de som har det travelt opp til toppen, men også for mosjonister som vil teste kondisjonen sin. Gumpeløpet passer også dem som kun vil ha en fin søndagstur i flott terreng. De som tar dette som en tur, behøver ikke å melde seg på.

Fjorårets løp ble vunnet av 17 år gamle Anders Løvland fra Moi IL skiskyting. Han vant på tiden 21.56, og var kun fem sekunder Kvås ILs egen Frank Albert Gardøl sin løyperekord. Martine Torstrup Søvik fra Sykleklubben Lyngdal og Omegn vant dameklassen i fjor, med tiden 30.24.

Klikk på plakaten under for mer informasjon. 

Sjekk den spektakulære traseen

Se video fra Gumpeløpet i fjor.

Se sak om Gumpeløpet i fjor.

Se video fra Gumpeløpet i 2013.

Se sak om Gumpeløpet 2013.

Se video fra Gumpeløpet i 2012.

Se sak om Gumpeløpet 2012.

Her ser du hvor traseen for Gumpeløpet går.