mandag 6. oktober 2014

Tusenvis har lest oss

I disse dager er det nokså nøyaktig sju år siden vi skrev saken om Kvås-Eirik som møtte Start-Benny. Det ble begynnelsen på Kvås idrettslags satsing på å bringe informasjon ut til folket på nett.

Siden oktober 2007 har vi hatt tusenvis av sidevisninger, og den siste måneden har vi hatt det beste månedsbesøket vi har kunnet registrere. Over 2.000 har klikket seg inn på saker som Kvås idrettslag har lagt ut. Det vil vi betegne som svært bra, til et så lite idrettslag å være.

Det viser at folk er opptatt av det vi gjør, og at folk gjerne vil vite om hva slags tilbud og aktiviteter Kvås idrettslag har. Dette er veldig hyggelig.

De som leser oss er naturligvis hovedsakelig lokalisert i Norge. Men den siste måneden har vi hatt treff også fra USA, Tyskland, Frankrike, Tyrkia, Romania, Polen, Russland, Belgia og Danmark.
Den saken som har vært mest lest den siste måneden er om Team 43 som syklet styggfort på daleveien. Denne har i skrivende stund tre flere visninger enn saken om åpningen av Ørnereiret på Ørneknipen.

Her er historiens mest leste saker på Kvås idrettslags nettside, etter at den startet opp i oktober 2007:
Til topps i Gumpeløpet. (august 2012)
35 løp Gumpeløpet. (august 2014)
Kvås IL får hjelp av verdensmester. (januar 2014)
Løyperekord, punktering og blodslit. (september 2013)
Bestilling av klubbtøy innen 11. april. (april 2014)