tirsdag 6. august 2013

Gumpe-løypa er merket

Slik så det ut på platået rett før Buli tirsdag formiddag.

Søndag 18. august er det klart for Gumpeløpet. Det snaut fire kilometer lange løpet er ifølge en nylig utsendt oversikt fra friidrettskretsen Vest-Agders eneste motbakkeløp og går fra Birkeland-brua på Birkeland i Kvås, opp den gamle Gumpestien til Buli og videre derfra den gamle veien inn til Espelandsvannet. Deltakerne må forsere totalt 400 høydemeter fra start til mål.
Merking på grusvei. Følg pilene.


Tirsdag ble løypa merket, slik at de som ønsker å teste den ut før løpet kan gjøre dette uten å gå seg vill.  Det vil bli mulig å delta i en konkurranseklasse med premiering og en turklasse hvor tiden ikke registreres. Det er gratis å delta i turklassen.


Løpet ble arrangert for første gang i fjor med Frank Albert Gardøl og Hanne Rom Havaas som vinnere med tidene 22.49 og 35.35.

Les mer om løpet HER.

HER kan du se hvordan det gikk i fjor.

Det er satt opp sperringer for å unngå feilløping.
Det blir snart hengt opp plakat for løpet. Plakaten vil også bli lagt ut på vår hjemmeside. Vi åpner allerede nå for påmelding. Påmelding kan gjøres på mail til kvaas-il@hotmail.com. Påmeldingsfristen er satt til torsdag 15. august (startkontingent 100 kroner). Det er mulig å melde seg på på selve løpsdagen (startkontingenten er da 150 kroner).


Se også etter merker på berg og i bakken.