lørdag 25. mai 2013

Kvåsingene jublet med god grunn

Kvås-gjengen jublet etter målpassering på Hovden – med god grunn.
Cirka klokken 12.40 lørdag syklet gruppen med Kvås-syklister i mål på Hovden. Alle klarte å komme i mål under åtte timer, som var målsettingen.

Da de kom i mål hadde de sittet på sykkelsetet siden klokken 05.15, og tilbakelagt til sammen 21 mil – fra Kristiansand og opp Setesdalen.

– Alle var veldig godt fornøyd. Det var ingen uhell, og det var imponerende at de kom i mål med så god margin i forhold til målsettingen, forteller Jan Rune Birkeland i støtteapparatet.

Sju av de ni i Kvås-gruppen; Oddvin Egeland, Frank Robert Gysland, Kenneth Hjemlestad, Kjell Arne Johannessen, Geir Ole Breimoen, Johannes Oma og Arild Westmoen syklet samlet i mål på tiden 7.23.24. Tom Erik Hestad passerte målstreken på tiden 7.24.34, mens Finn Jarle Hestad kom i mål på 7.48.57. Han fikk på et tidspunkt i rittet krampe, og ble derfor syklende alene på slutten.

Også en annen kvåsing deltok i lørdagens sykkelritt mellom Kristiansand og Hovden. Edgar Vegge syklet for Sørlandsbadets ene lag. Han kom i mål på tiden 6.58.54.

Vi gratulerer alle kvåsinger med flott innsats i Color Line Setesdal Tour, som i år samlet over 2.000 deltakere.

Foto: Tom Erik Hestad og Jan Rune Birkeland


Oddvin Egeland og Frank Robert Gysland er klar.


Tom Erik Hestad ser lyst på det – på Evje.
Team 43 sin egen drikkestasjon på toppen av Byklestigen.
Frank Robert Gysland takker støtteapparatet,
bestående av Odd Hjemlestad og Jan Rune Birkeland.
Endelig i mål.
På vei oppover.