lørdag 9. mars 2013

Prøvekveld for treningsdresser

Torsdag 14. og fredag 15. mars blir det prøvekvelder for Kvås idrettslags nye treningsdresser og sykkelbekledning.

Det er nå seks år siden forrige gang idrettslaget tilbød lagets medlemmer treningsdresser. Flere har etterlyst mulighet for å kjøpe nye dresser. Den muligheten kommer nå.

Vi har nå fått designet nye treningsdresser, samt sykkelbekledning (bukser, skjorte og jakke) fra Trimtex. Tøyet er svart, med elementer av gult. Bilde vil sannsynligvis bli lagt ut i begynnelsen av neste uke.

Vi tilbyr lagets medlemmer treningsdresser i størrelser fra 140 og opp til XXL. Det er to ulike modeller; en som er mer tettsittende, og en annen – som er grei til fritidsbruk Her vil det være noe for enhver smak, skulle vi tro. Prisene vil foreligge på prøvekveldene. Da vil vi også ta opp bestillinger.

Om du ikke er medlem, vil det bli muligheter for å løse inn medlemskap på prøvekvelden, slik at man får dressene til sterkt rabatterte priser (medlemskap koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn).

Prøvekveldene blir på sambrukshuset som følger:
Torsdag: Klokken 18.00-21.00.
Fredag: Klokken 16.00-20.00.

Vi har en rekke dresser på utlån til prøving, og må levere dem tilbake kort tid etter prøvekveldene. Hvis du ikke har anledning til å være til stede på selve prøvekveldene, kan du få prøvd tøyet etter avtale, selv om vi anmoder folk om å stille på prøvekveldene. Ta kontakt med Jan Rune (908 45 384) allerede nå om det ikke passer.

NB! For dem som lurer på hvordan det går med genserne som vi loddet stemningen for for et års tid siden, kan vi meddele at disse snart er klar. Grunnen til at det har dratt ut i tid, er at vi først nå er i sluttfasen med sponsoravtaler, som har hatt innvirkning på leveringstiden på genserne.