tirsdag 26. februar 2013

Frank Otto tatt ut på verdenscuplaget!

Frank Otto Røiseland fra Telemark-gruppa i Kvås idrettslag er tatt ut til å delta i verdenscupen i Telemark-kjøring på Geilo i neste uke!

Han blir den første fra Kvås som får delta på et så høyt nivå.

Det var under norgesmesterskapet på Sogn skisenter sist helg at Frank Otto overbeviste landslagsledelsen. Kvåsingen skal delta på den nasjonale kvoten, og skal måle krefter med verdens beste Telemark-kjørere.

Allerede førstkommende søndag drar han til Geilo for å slutte seg til landslaget. Konkurransene finner std tirsdag, onsdag og torsdag i neste uke.

– Det blir min aller første verdenscupsamling med landslaget. Dette har vært målet mit, og jeg håpet det ville la seg gjøre i år. Nivået der er skyhøyt, forteller Frank Otto til Farsunds Avis.

Frank Otto ble nummer ni og ti under de to NM-øvelsene sist helg, men har hevdet seg godt gjennom hele sesongen. Det var en helhetsvurdering som ble gjort da han ble tatt ut på det norske verdenscuplaget.

– Det skal bli artig å måle krefter mot de beste, samtidig som dette også blir læring for min del, sier Frank Otto til Farsunds Avis.