lørdag 1. september 2012

Løyperekord igjen

Rolf Åsland, Jan Åge Sakariassen og Espen Hægeland i Brattestien.
Jan Åge Sakariassen.
Jan Åge Sakariassen fra Lyngdal satte også i år løyperekord i sykkelrittet 4 hills. Det fant sted under flotte forhold fredag kveld. Sakariassen tråkket i mål på 1.05.54, og var med det 12 sekunder raskere enn sin egen løyperekord fra i fjor.

Han fikk imidlertid større konkurranse enn på lenge i det strabasiøse sykkelrittet. Rolf Åsland på andreplass var kun sju sekunder bak. Espen Hægeland fra Lyngdal ble nummer tre, med den sterke tiden 1.06.30.

Raskeste kvåsing i 4 hills-løypa var Edgar Vegge. Han passerte målstreken på 1.08.25, og var med det nesten fem minutter raskere enn i fjor.

Elsa Gyland Haugeland vant dameklassen.
Som i fjor var det Elsa Gyland Haugeland som vant dameklassen. Hun fikk sluttiden 1.18.15, og hadde litt over to minutter svakere tid enn i fjor.

Til sammen 33 deltakere, litt færre enn i fjor, syklet årets utgave av 4 hills. 24 menn og tre damer syklet alle de fire bakkene; Brattestien, Dydlandskleiva, Liskleiva og Markelandskleiva. Totalt syklet de 26,5 kilometer og forserte 870 høydemeter. I tillegg syklet seks deltakere to bakker – Liskleiva og Brattestien (18 kilometer, 480 høydemeter).

Det var i år sjuende år på rad 4 hills gikk av stabelen. 4 hills arrangeres av Sykleklubben Lyngdal og omegn i samarbeid med medhjelpere fra Team 43 i Kvås idrettslag.

Du kan se fullstendig resultatliste ved å klikke på det lille bildet til høyre.

Se flere bilder fra 4 hills i vårt fotoalbum.