fredag 29. juni 2012

Bli med på Gumpeløpet!

Søndag 19. august går historiens første utgave av Gumpeløpet av stabelen.

Løpet går fra brua på Birkeland, opp den gamle Gumpestien til Skår, videre til Buli og den gamle turstien inn til Espelandsvannet hvor det er målgang. Total lengde på løpet er cirka fire kilometer. Fra start til mål er det en stigning på 290 meter. Underveis vil deltakerne få oppleve en fantastisk flott natur og utsikt over Birkeland.

Vi ønsker at dette skal bli en familiedag, der flest mulig tar turen – enten opp Gumpestien, eller opp veien. De som vil kan spasere, og heie på løperne som sliter seg opp til toppen. Det blir grilling ved Espelandsvannet. Her er det også fine bademuligheter. Alle som deltar i løpet får deltakerpremie.

Sett av dagen til en flott familietur allerede nå! Om noen ønsker å melde seg på nå – eller har spørsmål – send oss en e-post. Påmeldingsfristen er satt til 13. august, og sendes på e-post til kvaas-il@hotmail.com. Startkontingenten er 100 kroner. Ved påmelding etter fristen koster det 150 kroner.

Gumpens Auto sponser løpet, som blir delt inn i to klasser per kjønn; en Golf-klasse og en Amarok-klasse. Golf-klassen er tenkt for dem som tror de vil bruke 45 minutter eller mer på å løpe/gå opp stien, mens Amarok-klassen er for dem som tror de vil bruke under 45 minutter. Bilnavnene gjenspeiler litt av klasse-inndelingen, ved at Golf-klassen er ment som folkeklassen og Amarok-klassen er tiltenkt fjellgeitene.

Golf-klassen starter løpet klokken 13.00, mens Amaraok-klassen setter av gårde klokken 13.15. De som skal ta det hele som en tur, og gå traseen – oppfordres til å starte i god tid før løpet starter, slik at de er kommet godt på vei når løperne er i gang.

I tillegg til Gumpens Auto, sponser Joker Kvås kiosken. I tillegg vil vi nevne våre hovedsponsorer – Sparebank 1 SR-Bank og Birkeland Bruk. Vi håper at Gumpeløpet blir en fast tradisjon.


Bildet er tatt like ved Buli, etter at Gumpestien er forsert.