Skiflygeren imponert over Kvås

Mannen med verdens lengste skihopp – Johan Remen Evensen (246,5 meter), er imponert over hoppmiljøet i Kvås.

Det kom fram da Team Evensen, med svigerfar René Søvik i spissen torsdag overleverte et par signerte Elan-hoppski til idrettslagets formann Jan Rune Birkeland. Evensen, som selv ikke hadde anledning til å være til stede på overrekkelsen torsdag, brukte skiene i flere verdenscuprenn forrige vinter.

– Han er veldig imponert over det Kvås hopp har fått til. Med et stort engasjement, til tross for et nesten umulig utgangspunkt har laget vist et stort engasjement for skihopp blant de ungene. Utfra forholdene synes han det er en bragd i seg selv, sier Søvik til Farsunds Avis (klikk på bildet for å lese).

Evensen gjestet hoppbakkene i Kvås vinteren for to år siden. Da fikk idrettslaget også overrakt både ski, hoppdresser og sko. Skiflygeren følger fortsatt med det som skjer i idrettslagets hoppmiljø.

Formann Jan Rune Birkeland er svært takknemlig for Evensens støtte til idrettslaget i Kvås. Han mener det har ført til stor entusiasme blant de unge. Hver andre torsdag i høst er det blitt holdt innendørs hopplektreninger på sambrukshuset. Den siste treningen torsdag kveld samlet hele 15 deltakere.

Også Lyngdals Avis omtalte skioverrekkelsen. Den kan du lese HER.

Johan Remen Evensen har sin egen hjemmeside. Vi anbefaler at du bokmerker den, og besøker den jevnlig.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden