Skiflyger til Kvås!


En snau uke etter at han plantet skiene på 210 meter i skiflygingsbakken i Kulm i Østerrike, og fikk juryen til å skjelve i buksene, kommer landslagshopperen Johan Remen Evensen til Slåttebakkene i Kvås, førstkommende lørdag – 16. januar.

Klokken 13.45 lørdag åpner Kvås idrettslag hoppbakkene K-12 og K-26 for små og store som har lyst til å hoppe på ski – enten det er på langrennski, slalåmski eller hoppski. I den grad idrettslaget klarer å anskaffe hoppsko og -ski, vil det bli mulig å låne utstyr. Det vil også bli forsøkt anlagt en mindre bakke for de yngste som ikke våger seg opp i 12-metersbakken.

Det vil ikke bli lagt opp til noe formelt program. Målet er at flest mulig skal ha det gøyest mulig i hoppbakken, og la seg inspirere av en av verdens beste skihoppere.

Kvås idrettslag er svært takknemlig for at Johan Remen Evensen, midt i en travel OL-sesong, prioriterer å bruke noe av sin verdifulle tid på å besøke et hoppanlegg som på grunn av ustabile vinterforhold de siste årene, har vært altfor lite brukt. Vi håper besøket kan inspirere barn og unge til å prøve ut hoppsporten!

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden