For en hoppfest!


Fredrik Hauan (10) var én av de 60 som deltok på søndagens vellykkede klubbhopprenn i Slåttebakkene. Som vi ser av bildet gjorde han det med perfekt V-stil, på slalåmski! Her lander han på sju meter i 12-metersbakken.

I alt 35 hoppere hoppet i 12-metersbakken. Frank Otto Røiseland og Øyvind Foss satte ny offisiell bakkerekord i denne, og delte også seieren i seniorklassen. Begge hoppet 11 meter. Til og med Lyngdals sporty ordfører Ingunn Foss deltok, uten at hun var i nærheten av noen bakkerekord, med tre meter i sitt lengste hopp.

20 barn deltok i den provisoriske tometersbakken som var laget til for anledningen. Disse hoppet bare for moro skyld, og ingen lengder ble målt.

15 stykker våget seg utfor 26-metersbakken. Her vant Tom Arild Støle, til tross for fall, knepent foran Joakim Nøkland. Støle hoppet 24,5 meter i sitt lengste hopp. Åshild Gysland var eneste kvinne utfor 26-metersbakken i rennet. Hun landet fjellstøtt på ti meter i sitt lengste hopp.

Kvås idrettslag takker hoppere, publikum og frivillige funksjonærer for å ha gjort søndagen til den største hoppfesten i Kvås siden kretsrennene i 1987!

Se resultater nedenfor.

Foto:
Torrey Enoksen, Farsunds Avis

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden