Evensen inspirerte mange












Landslagshopper Johan Remen Evensen inspirerte mange barn og unge som hadde funnet veien til Slåttebakkene i Kvås lørdag.

Det norske OL-håpet, som har familie i Lyngdal, hadde en sjelden frihelg – noen dager før NM i Trondheim, og bare noen uker før OL i Vancouver.

I halvannen time gikk Evensen rundt i anlegget i Kvås og så på og veiledet dem som prøvde seg i hoppbakken. Flere hentet nyttige tips av mannen som for bare en uke siden hoppet 210 meter i Kulm.

Det ble hoppet i flere bakker. Mest aktivitet var det i K3 og K12. Noen hoppet også i K26. Mest aktivitet var det i de minste bakkene. Flere fikk prøvd seg på hoppski for første gang.

23-åringen fra Molde hadde også med seg noen flotte gaver til idrettslaget, deriblant to hoppdresser, et par hoppski og et par hoppsko. Han delte også ut effekter som seinere vil bli delt ut til hoppinteresserte barn og unge i Kvås.

Om lag 100 mennesker var møtt fram. Det ble solgt grillpølser, brus og kaffe. Kvås idrettslag takker alle for fremmøtet, og håper å få til noen hopptreninger ut over vinteren.

Bildene er tatt av Øivind Rånes, Farsunds Avis. HER kan du lese mer om hva Farsunds Avis skriver om besøket på sin nettside.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden