Ledet 4-1, tapte 5-6

Kvås ledet 4-1, og hadde FIL 2 i kne. Likevel ble det 5-6-tap i sesongens siste kamp i 6. divisjon.

Kvås spilte egentlig en svak kamp, men klarte likevel å karre seg til en 4-1-ledelse i første omgang. Men gjestene reduserte med det ene målet etter det andre, og ledet 5-4 til pause.

Hjemmelaget løftet seg i andre omgang, og utlignet til 5-5. FIL 2 fikk imidlertid ytterligere ett mål før dommeren blåste av for full tid.

Joakim Svendsen scoret tre av målene for Kvås, mens Tor Sverre Fuglestein og Tom Arild Støle hadde ett mål hver.

Etter en usedvanlig svak høstsesong har Kvås falt til nest siste plass på 6. divisjonstabellen. I teorien kan de gulsvarte bli sist, hvis Gyland vinner minst to av sine tre gjenstående kamper.