lørdag 9. november 2019

Halvmaraton for tredje år på rad!

Reidar Brådland fra Kvås idrettslag fullførte lørdag halvmaratonløpet 3-sjøersløpet i Stavanger for tredje år på rad!

Etter å ha løpt i drøye 21 kilometer, rundt både Mosvatnet, Stokkavannet og Hålandsvannet, passerte han målstreken på 2.31.02. Tiden var riktignok noen minutter svakere enn i fjor, men uansett leverte rektoren på Kvås skole en strålende innsats i Kvås idrettslag sine farger i flott høstvær i Stavanger.

LES OGSÅ: Fullførte halvmaraton med stil

Reidar ble nummer 41 i klassen for menn 60-64 år. Han gikk offensivt ut, og løp med fartsholderen som skulle lose deltakerne i mål på tiden 2.25. 2.25 på 21 kilometer tilsvarer en snittfart per kilometer på 6.52.

- Normalt løper jeg på over sju minutter per kilometer. Farten de første ti kilometerne ble i høyeste laget for meg. Jeg hadde høy puls gjennom hele løpet, og jeg hadde nok ikke dagen. Det ble tøft de siste fem kilometerne, innrømmer Reidar.

Han er likevel godt fornøyd, og det har han all mulig grunn til å være, med å ha gjennomført for tredje året på rad, i det han synes er et flott arrangement.

Totalt 2.273 startende deltok i årets løp, som ble vunnet av fjorårsvinner Senay Amlesom Fissehatsion fra Tjalve, som løp i mål på 1.06.01. Pernila Epland fra Stord var raskeste dame i Stavanger lørdag, med tiden 1.14.35.