Far og sønn løp Svalandsgubben

I et fantastisk høstvær var far og sønn Egeland, Oddvin (66) og Odd Arne (40) blant de totalt 870 deltakerne som løp det 27 kilometer lange terrengløpet Svalandsgubben søndag.

Odd Arne løp for andre gang, mens Oddvin, med minimal trening i forkant, fullførte det strabasiøse terrengløpet for 24. gang!

Vi gratulerer dem begge med imponerende innsats!

LES OGSÅ: I sin fars fotspor

Odd Arne forbedret sin tid med 17 minutter og 22 sekunder fra i fjor, og kom i mål på 3.06.18, noe som kvalifiserte til 371. plass blant de 529 som kom i mål i herreklassen. Oddvin passerte målstreken på 472. raskeste tid blant herrene, med 3.52.19.

- Det var litt tørrere i terrenget og løypa var raskere i år enn i fjor. I tillegg har jeg trent litt mer enn i fjor. Jeg er godt fornøyd, rapporterer Odd Arne.

LES OGSÅ: En ekte svalandsgubbe

Oddvins mål før turen var å fullføre, i håp om å klare 25 ganger totalt. Det klarte han med glans. 66-åringen lå forresten før søndagens løp på 22. plass på listen over dem med flest deltakelser i Svalandsgubben. Og på denne listen figurerer det over 4.000 navn!

Svalandsgubben ble i år vunnet av mandalitten Erik Udø Pedersen, som løper for Kristiansand løpeklubb. Han kom i mål på 1.44.25. Dameklassen, hvor det stilte 108 deltakere, ble vunnet av Kjersti Karoline Danielsen fra Kristiansand, med tiden 2.05.20.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden