tirsdag 29. mai 2018

Bli med på Logan Roll-up!

Er du glad i gå på rulleski, og har sansen for motbakker, så bør du fortsette å lese. Hvis ikke, så tipper vi at du er såpass nysgjerrig at du leser videre likevel.

For onsdag 11. juli klokken 18.30 prøver vi oss på nyvinningen Logan Roll-up! Det er rett og slett et veldig uhøytidelig og uformelt rulleski-løp fra sambrukshuset (Kvås skole) opp Lieskleiva og opp til Logan. Fra laveste til høyeste punkt (283 meter over havet) er det om lag 240 meters stigning. Løpet er 4,6 kilometer langt, og foregår på klassiske ski.

Opplegget blir ikke mer høytidelig enn at det blir oppmøte ved sambrukshuset fra klokken 18.00, og at alle melder seg på (gratis). Når startskuddet går klokken 18.30 tar vi sikte på at alle tar tiden selv, og klokker seg i mål når de passerer målstreken på Logan. Den enkelte må selv sørge for å komme seg ned til dalen igjen (det anbefales ikke å kjøre på rulleski ned Lieskleiva).

Siden dette kun legges opp som et uhøytidelig løp blir det denne gangen ingen premiering. Den viktigste premieringen er egentlig at den enkelte fullfører.

Løpet er ment å være for absolutt alle, enten det er snakk om kvåsfolk, turister, barn, voksne eller folk som kommer utenbygds fra. Hvis det gir mersmak, så kan det hende vi gjentar løpet i litt mer organiserte former. Dette er ment å være et lavterskeltilbud, der absolutt alle som kan gå på rulleski kan være med.

Samtidig minner vi om at årets utgave av Gumpeløpet går av stabelen søndag 19. august.

LES OGSÅ: 15 stykker på rulleskikurs

LES OGSÅ: Rullet på ski i regnværet

LES OGSÅ: Åtte på rulleskitur