torsdag 19. januar 2017

17 barn benyttet sjansen


Kvåsingene er flinke til å kaste seg rundt, og da det onsdag ettermiddag på kort varsel (halvannen timer) ble invitert til hopplek utendørs, på ski i Låvebakken, møtte i alt 17 barn opp for å leke seg på ski når muligheten først bød seg.

Planen var i utgangspunktet å arrangere treningen som vanlig i gymsalen, men da snøen fortsatt ikke var helt smeltet onsdag ettermiddag, så trenerne sitt snitt til å få inn litt skitrening. Det er utrolig hvor mye tre centimeter snø kan gjøre!

Innsatsen blant de fremmøtte var upåklagelig. Noen prøvde miniski og låvebakkehopping for første gang, og viste en solid fremgang i løpet av treningen. Andre hadde gjort det før, og kjempet mot seg selv for å sette personlig rekord i bakken.

Fredrik Hauans bakkerekord på 4,60 meter var aldri i fare. Tor Leif Hauge og Mats Foss leverte de lengste hoppene i løpet av kvelden. Mats fikk godkjent 3,80 meter, som lengste hopp.

Gledelig var det også at flere jenter fikk det til å klaffe på hoppkanten. Den som hoppet lengst, og som faktisk satte ny bakkerekord for jenter var Gudrun Hauge, som landet fjellstøtt på 3,00 meter!

Snøen forsvant fra Låvbakken torsdag, og da er vi redd at vi nok må inn i gymsalen igjen for å bedrive hopplek igjen neste uke. Men så snart det byr seg muligheter på snø, blir det skilek utendørs igjen!

LES OGSÅ: 13 konkurrerte i hoppbakken

LES OGSÅ: Slik ser det ut når vi har hopplek

LES OGSÅ: I kø for å hoppe på skiLitt kjemikalier måtte til for å holde snøen fast i mildværet.