torsdag 6. oktober 2016

Kvås stiller med eget lag til Hovden!

En gruppe fra Team 43 på en fin treningstur langs Kvavikfjorden før onsdagens møte.
Interessen var stor for å stille med eget Kvås-lag til neste års 21 mil lange sykkelritt fra Kristiansand til Hovden da det onsdag kveld ble holdt møte på sambrukshuset om temaet.

Ti stykker var til stede, og alle disse tar sikte på å delta på Kvås-laget i neste års ritt. Ytterligere to har bekreftet at de vil stille, og i tillegg er det enda fire-fem personer som kanskje blir med på Team 43s Kvås-lag.

Hvis det sitter noen der ute som har lyst til å være med i forberedelsene, samt å sykle til Hovden 27. mai neste år, så ikke nøl med å ta kontakt - gjerne på e-post.

Planen er å stille i en gruppe med såkalte «glade trimmere». På møtet ble det enighet om et mål om å sykle samlet til Hovden på åtte timer.

Det ble blant annet lagt fram en plan for hvordan dette skal gjennomføres på rittdagen, med tidsskjema mil for mil. Det ble også lagt fram en plan for trening og fellestrening fra 8. mars og fram til til rittet. Treningsplanen vil bli brukt som et utgangspunkt slik at alle kan være best mulig forberedt når det braker løs på ferjekaia i Kristiansand grytidlig om morgenen 27. mai.

Entusiasmen var stor på møtet, og det er ingen grunn til å tvile på at dette blir gøy!

Team 43 starter også opp med spinning på sambrukshuset, mandag 24. oktober kl. 19.00. Idrettslaget har til sammen åtte spinningsykler til utlån. Det blir lagt ut mer informasjon, blant annet på Kvås idrettslags Facebook-profil om disse treningene.
Treningsplanen, som er tenkt brukt som et utgangspunkt utover vinteren og våren.