tirsdag 19. januar 2016

Slik ser det ut når vi har hopplek!


Nesten 20 barn og unge deltok da vi hadde hopplek i Slåttebakkene forrige torsdag, 14. januar. Alle så ut til å ha det moro, akkurat slik vi liker det om vinteren.

Fredrik Hauan hadde med seg kameraet og har laget denne videoen fra treningen.

Også førstkommende torsdag, 21. januar fra klokken 18.00 til 20.00 blir det hopplek i Slåttebakkene. Det blir hopping i K3 og K12. Vi har både barnehoppski (ha på langrennsko) og ordentlig hoppski og -støvler til utlån. Det er lov med slalåmski, men denne gangen håper vi enda flere har lyst til å prøve seg på barnehoppski eller vanlige hoppski! Husk hjelm, og at de som er under ti år bør ha med seg en voksen til å hjelpe sine håpefulle!

Vi håper på godt oppmøte også førstkommende torsdag.

Men, viktig: Før det blir hopping på torsdag er alle som kommer nødt til å være med og tråkke bakkene etter nysnøen og hærverket som ble gjort i bakken sist helg. Vi håper at alle foreldre som har barna sine med på hopplek er med og bidrar.

NB! For dem som har lyst, er det et uhøytidelig hopprenn i Skolebakken på Byremo førstkommende søndag, 24. januar, klokken 13.00 (klikk på plakat for å se den i større versjon). Her er det hopping i små og fine bakker som K5 og K12,5. Så her er det bare å bli med på moroa!

Og, helgen etter er det både hopprenn på Evje, også det i flotte småbakker (K5, K10, K17,5 og K30). Dette rennet finner sted lørdag 30. januar.

Søndag 31. januar er det terminfestet hopprenn i Kvås. Sett derfor av datoen. Foreløpig er det uvisst om vi får klar K26-bakken, men de to minste er i hvert fall per nå til å hoppe i. Usikkerhetsmomentet er været fremover, ettersom det er meldt mildvær, og at det nå ikke er mer snø enn det må være.

LES OGSÅ: Hoppbakkene skal brukes til skihopping!