lørdag 26. september 2015

Bli med på rulleski-kurs!

I fjor høst ble det arrangert flere kvelder med rulleskigåing i Kvås. 
Etter initiativ fra Oskar Tveit ønsker vi i Kvås idrettslag å lokke flere ut på rulleski og på ski til vinteren. Derfor inviteres det til rulleski-«kurs» fredag 9. oktober klokken 17.00 ved sambrukshuset (Kvås skole) og på Lågan lørdag 10. oktober klokken 16.00.

Har du ikke rulleski, kan det lånes, takket være et samarbeid mellom Bjørn Vegge ved MX-Sport i Lyngdal, skiprodusenten Fischer og Kvås idrettslag.

Kurset er et såkalt lavterskeltilbud. Målet vårt er å få flest mulig til å delta, og prøve ut rulleski. Med andre ord; er du glad i å gå på langrennski, om det kun er i tursammenheng, er dette absolutt noe for deg!

Det vil bli lært bort grunnleggende teknikk innen klassisk og skøyting.

For dem som ikke har rulleski, vil det bli muligheter for å låne ski. Vi har tilgjengelig litt over 20 par med rulleski til utlån. Flesteparten av dem er klassisk-ski, men det er også muligheter for å låne skøyteski.

MX-Sport i Lyngdal stiller nemlig med ski og staver. Deltakerne må selv ta med hjelm, refleksvest og skisko. Bindingstypen er NN på rulleskiene, noe som er standard-type. For å dekke frakt av utstyr blir det satt en påmeldingsavgift på 100 kroner.

For å vite hvor mange som kommer, trenger vi en tilbakemelding i løpet av torsdag 8. oktober på hvem som ønsker å delta. 

Påmelding foregår ved å sende en mail til Kvås idrettslag. For spørsmål kan du ta kontakt med  idrettslagsformann Jan Rune Birkeland (908 45 384) eller Oskar Tveit (917 34 597).