Tredjeplass i Stakken triathlon

Edgar Vegge i aksjon under 4hills for noen år tilbake.
Edgar Vegge fra Kvås endte på tredjeplass i Stakken triathlon som gikk av stabelen i Hægebostad lørdag.

Edgar kom i mål på den sterke tiden 1.07.28 og var 2 minutter og 33 sekunder bak vinneren, Jan Åge Sakariassen fra Lyngdal. Espen Hægeland, også han fra Lyngdal ble nummer to – med tiden 1.06.31.

Også John Terje Rosfjord fra Kvås deltok i den beinharde konkurransen. Han hadde 41. raskeste tid i herreklassen. Han kom i mål på 1.39.28.

Raskeste kvinne var Rita Vasland med tiden 1.19.32.

Totalt deltok 81 utøvere på Stakken triathlon, som ble arrangert for andre år på rad. I løpet av konkurransen løp deltakerne først fra Snartemo og opp til Stakken – totalt cirka åtte kilometer. Deretter var det duket for litt over 300 meter med svømming, før konkurransen ble avsluttet med 13 kilometer sykling og målgang i bautaparken på Snartemo.