Kvås-kvartett løp i Oslo

Kvås-kvartett før Sentrumsløpet i Oslo lørdag.
Kvås idrettslag var representert med fire løpere da det ti kilometer lange Sentrumsløpet gikk av stabelen i Oslo lørdag. Totalt 7.366 løpere fullførte løpet.

Arne Kristensen var raskeste kvåsing gjennom Oslos gater. Han kom i mål på tiden 45.59, og ble nummer 14 i klassen 60-64 år. Han hadde 1.730. raskeste tid blant dem som fullførte.

Tom Arild Støle kom i mål på 49.40, og hadde 2.950. raskeste tid. Han ble nummer 459 i sin klasse, menn 35-39 år.

Kjell Arne Johannessen løp på 50.30. Dette kvalifiserte til 87. plass i klassen for menn 55-59 år og 3.180. plass totalt.

Merethe Thomassen Støle var den eneste av kvåsingene som satte personlig rekord. Hun passerte målstreken på 1.09.45, og var 25 sekunder raskere enn i sitt debutløp i fjor. Tiden kvalifiserte til 485. plass i klassen for damer 35-39 år og 6.824. plass totalt.

Sentrumsløpet ble vunnet av Urige Buta fra Haugesund. Han vant med tiden 29.39. Raskeste dame var Veronika Blom, som kom i mål på 34.19.

Du kan lese mer om Sentrumsløpet på hjemmesiden til Kondis eller på friidrett.no.