22 deltok på Bortelid

Totalt var det 22 deltakere i det uhøytidelige Telemark-rennet som ble arrangert på Bortelid Skisenter skjærtorsdag. Det var Telemark-gruppa i Kvås idrettslag som sammen med skisenteret sto for arrangementet.

Det deltok ti skikjørere i Telemark-klassen. De resterende stilte i en friklasse, der det var mulig å kjøre på andre typer ski.

Alle deltakerne kjørte i telemarksløypa, der man etter å ha forsert flere porter måtte gjennom en 360 graders sving på slutten og en kort spurt inn til mål. Det ble kjørt to omganger fortløpende.

Frank Otto Røiseland var raskeste deltaker i Telemark-klassen for menn. Han kom i mål på tiden 67,8. Jan Rune Birkeland endte på andreplass med 70,5 sekunder. I dameklassen var Åse Merete Røiseland raskest (83,3 sekunder). Oddrun E. Røiseland ble nummer to med 84,6 sekunder. Klikk på bildet for å se alle resultatene.

Telemark-gruppa i Kvås idrettslag vil benytte anledningen til å takke Bortelid Skisenter for all tilrettelegging denne sesongen. Gruppa håper enda flere vil bli med på aktiviteter neste sesong.

Populære innlegg fra denne bloggen

Martin (15) raskest i Gumpeløpet-løypa

Klart for den tiende utgaven av Gumpeløpet!

VM-medaljør knuste løyperekorden