Sesilåmi og drømmeføre

Deltakerne på årets Sesilåmi opplevde tidenes drømmeføre. Kvås var som alltid representert på start- og resultatlistene.

Frank Albert Gardøl fra raskeste Kvås-løper.  Han ble klokket i mål på den sterke tiden 2.41.31, og endte med det på 11. plass i klassen for menn 21-25 år. Petter Birkeland endte på 39. plass i klassen for menn 26-30 år med tiden 3.47.20.

De sporty damene Ingebjørg Kamstrup og Ingrid Prestjord Kjørvik stilte som alltid opp, denne gangen i klassen for kvinner 56-60 år. De to ble klokket i mål på henholdsvis 5.38.32 og 5.38.43, og endte med det på 17. og 18. plass i klassen.

Det var skarpt føre, og løypa var et par kilometer kortere enn normalt, på grunn av lite snø i startområdet. Deltakerne hadde en fantastisk tur over fjellet, i solskinn og uten vind.

Svein Tore Sinnes vant rennet. Han spurtslo Audun Laugaland, og kom i mål på 2.05.10. Tone Sundvor vant dameklassen med 2.36.13.

På Sesilåmis hjemmesider kan du se alle resultatene fra det 52 kilometer lange turrennet.